Wintersportvakanties - NBTC-NIPO Research
Artikel

Wintersportvakanties

Dit rapport geeft u inzicht in allerlei kenmerken van de wintersportvakanties die zijn ondernomen door de Nederlandse bevolking in het seizoen 2019-2020.

Inzicht in het totale vakantieproces

Het rapport geeft inzicht in het totale vakantieproces:

Inspiratie- en informatie - Hoe doet de wintersporter inspiratie op voor een vakantie? Welke informatiebronnen gebruikt men en welke spelen de grootste rol?
De boeking
- De verschillende boekingsvormen worden uitgelicht.
De vakantie
- Waar heeft de Nederlander de wintersportvakantie doorgebracht, wat was de belangrijkste ondernomen activiteit en hoeveel heeft men uitgegeven? Wat is het profiel van de wintersporter?
Evaluatie
- Hoe heeft de Nederlander zijn of haar wintersportvakantie ervaren?

De kenmerken van de wintersportvakanties worden vergeleken met de kenmerken van alle buitenlandse vakanties. Verder wordt het reisproces waar relevant beschreven voor de belangrijkste bestemmingslanden. Doordat het onderzoek naar wintersportvakanties al jarenlang op dezelfde wijze is uitgevoerd, kunnen we als geen ander de trends & ontwikkelingen aan de vraagzijde tonen.

Interesse?

Het themarapport 'Wintersportvakanties 2018-2019' is sinds juni 2019 beschikbaar. Het themarapport "Wintersportvakanties 2019-2020" zal vanaf medio juni 2020 beschikbaar zijn voor € 2.500,- (excl. btw). U kunt het rapport wel alvast bestellen. Wilt u meer informatie hebben over de rapportage? Neem dan contact met ons op.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: